Ostrzeżenie przed kupnem biletu z FlySiesta

Dyskusje ogólne na temat latania, lotów, linii lotniczych, lotnisk. Wymiana informacji, doświadczeń. Nowe połączenia lotnicze i promocje biletów.

Ostrzeżenie przed kupnem biletu z FlySiesta

napisał myszka » 2010-02-26, 18:22

Dokonałam rezerwacji biletu do Rzymu na fakturze przedsprzedaży była informacja że mogę opłacić następnego dnia do godziny 15 przelewem wysłałam pieniądze , ale niestety w miedzyczasie moja rezerwacja została anulowana. Dokonałam drugiej rezerwacji i dopłaciłam pieniądze ale ona też została anulowana. Więc dokonałam trzeciej rezerwacji wpisując kod otrzymany od firmy ale okazała się, że pieniądze z pierwszej rezerwacji zogubiły się. Poszukiwania trwają kolejny dzień a cena biletu znacznie wzrosła. Nie radze nikomu dokowywać rezerwacji w firmie FlySiesta
myszka

Re: Ostrzeżenie przed kupnem biletu z FlySiesta

napisał 1kilometr » 2010-12-22, 22:56

zgadza sie, nie dosc ze maja wysokie prowizje za wystawienie biletu, to jeszcze nadaja straszne obostrzenia co do daty wykupu, mimo iz w taryfie mazna przetrzymac rezerwacje dluzej. ponadto placac karta obciazaja konto w litach litewskich co sprawia ze cena ktora sie widzi w czasie rezerwacji nie jest faktyczna za jaka sie zaplaci bilet, jest zawsze wyzsza!
1kilometr

Re: Ostrzeżenie przed kupnem biletu z FlySiesta

napisał biletownik » 2011-07-11, 08:41

Bilety należy kupować w niszowych miejscach.. a nie w biurach podróżny które naliczają sobie spore prowizje..

Ja kupiłem tu www.biletownik.pl o 40% taniej.
biletownik