Uwaga przy placeniu karta kredytowa !
napisał pasazerka » 2007-09-25, 21:01
Ludzie ! Szlak mnie trafil !!! Za jeden bilet zaplacony za pomoca karty kredytowej zaplacilam DWA RAZY !!! Wszystko ze strony tanich linii lotniczych Norvegian.Bilet kupilam 14 wrzesnia, a naleznosc za TEN SAM BILET sciagnieto mi z kata 19 i ponownie 21 wrzesnia.Podano mi na call center numer reklamacji do ktorego probowalam sie "dobic " przez pol dnia. Wreszcie udalo sie, ale pan z norvegian najpier oczywiscie probowal wmowic mi, ze moze: po pierwsze : kupilam dwa bilety :), pozniej, ze moze zle odczytalam wyciag bankowy, na co mu odpowiedzialam, ze juz bylam w banku i sam bankowiec zadziwiony byl owa tranzakcja, ze sciagnieto mi dwa razy pieniadze za to samo! Kazal mi wiec owy pan z norvegian przeslac na adres mailowy wyciag z banku!!! Czyli okradziony musi zlodziejowi udowodnic wine!!! Czy nie powinni to oni sprawdzic w swoim systemie tej sprawy? Malo tego! Bezskutecznie juz trzykrotnie wysylam mailem reklamacje wraz z zalacznikem w postaci wyciagu bankowego i co? Mail wraca!!!! Oczywiscie nie ma pomylki w adresie mailowym ! Nie wiem jak sprawa potoczy sie dalej, ale uwazajcie z placeniem karta w liniach Norvegian !