obsłuba lotniska gdańsk rębiechowo ma człowieka za nic.

Tematyka: opinie o liniach lotniczych, bilety, opłaty. Tutaj możesz opisać swoje wrażenia z lotów samolotem jak i wyrazić opinie o tanich liniach lotniczych.

obsłuba lotniska gdańsk rębiechowo ma człowieka za nic.

napisał bmargielska@wp.pl » 2006-12-05, 20:42

5 grudnia odwoziłam kuzyna na lot do Londynu odlot miał być o 9:50 spóżniliśmy się wredne 2 min., bo był wypadek na obwodnicy.Pani z odprawy nie chciała go już odprawić mimo że w takiej samej sytuacji znalazło się jeszcze kilku pesażerów. Nie spotkałam się jeszcze z takimi lekceważeniem klienta, do odlotu było jeszcze 38 min. i naprawdę wystarczyła tylko dobra wola obsługi lotniska i kierownika zmiany żeby sprawę załatwić dosłownie w 5 min. Poprosiłam żeby kierownik przyszedł do pasażerów , zjawił się i owszem ..... jak samolot wystartował . Kuzyn musiał kupić nowy bilet ( sorry to się nazywa przebukowanie , ale kosztuje tyle co normalnie nowy bilet) AAAAA zapomniałam wam jeszcze powidzić że takiego ignoranta jak kierownik zmiany odlotów 5 grudnia nie widziałam , ten człowiek wogóle nie nadaje się do pracy z klientem gdyż jest totalnie niekompetentny ( chyba że ma wytyczne od linii lotniczych RYANAIR żeby pod żadnym pozorem nie wpuszczać posażerów ) . Było to naprawdę przykre doświadczenie zwłaszcza dla mojego kuzna który jest młodym człowiekiem i który po drodze do domu zadał mi jedno pytanie, "na co ja mam tu k...a wracać ? Mm nadzieję że przeczyta ten list ktoś ze zwierzchników PAAAANA kierownika zmiany i wyciągnie ztego chociaż minimalne konsekwencje a ten list nie pozostanie bez echa .( REKLAMA DLA RYANAIR BYŁA NAPRAWDĘ ZARĄBISTA)
KIEROWNIKU WSTYDŻ SIĘ I TROCHĘ WIĘCEJ GRZECZNOŚCI : :oops:
bmargielska@wp.pl

napisał Gość » 2007-01-11, 20:08

:mrgreen:
Gość

napisał klazel » 2007-03-01, 17:46

mialam to samo wczoraj rano tylko z londynu do gdanska! spoznilam sie z mama na samolot 3 minuty i <cenzura>

jestesmy wsciekle bo nie mialysmy przy sobie 100 funtow bo tyle kosztuje przebookowanie biletow... i nasze bilety nam przepadly...

no chyba ze jeszcze mozna je przebookowac
czy ktos wie do ilu dni mozna przebookowac bilety
klazel