Praca licencjacka o tanich liniach lotniczych :))

Tematyka: opinie o liniach lotniczych, bilety, opłaty. Tutaj możesz opisać swoje wrażenia z lotów samolotem jak i wyrazić opinie o tanich liniach lotniczych.

Praca licencjacka o tanich liniach lotniczych :))

napisał Perkele » 2007-11-17, 15:21

Czesc wszystkim. Pisze prace licencjacka o tanich liniach lotniczych. niejest to praca wybrana z braku laku czy tez przypadku a z pasji do lotnictwa i latania. byloby mi jednak bardzo milo gdyby znalazl sie tutaj ktos uprzejmy i troszeczke mi pomogl w tym. temat nie jest latwy. a jesli ktos pisal juz cos podobnego to moze podzieli sie chociaz ze mna jakimis doswiadczeniami lub chocby radami. naprawde bede bardzo wdzieczna :)) szczegolnie wazna jest dla mnie historia powstania tanich linii lotniczych i to, w jaki spsob zawedrowalo to do Polski. wiem ze pionierem w tym byla linia Southwest Airlines.

dzieki wielkie z gory :))
Perkele

napisał Yannkes » 2007-11-19, 11:23

pytasz o cos konkretnego czy oczekujesz ze ktos przekaze tobie materialy o tanich liniach? poczytaj o Google a potem sprobuj uzyc go... Jak znajdziesz materialy i czego nie bedziesz wiedziala (konkretow) to pytaj...

Southwest Airlines faktycznie byl pionierem, z ktorego przyklad wzial ryanair wiec zacznij od nich... nie zapomnij tez o airpolonii
Yannkes