Rayanair

Tematyka: opinie o liniach lotniczych, bilety, opłaty. Tutaj możesz opisać swoje wrażenia z lotów samolotem jak i wyrazić opinie o tanich liniach lotniczych.

odwolanie lotów Ryanair

napisał wojtas » 2007-03-03, 15:43

roltar@wp.pl napisał(a):czy niema odwołanych lotów na dzień14.01.2007do Londynu z powodu wiatru

Po pierwsze, odloty nie są odwoływane dzień wcześniej, tylko tuż przed startem. Dla lotu z Poznania, może to być maksymalnie 3 - 4 godziny przed wylotem z London Stansted do Poznania tj. około 13 czasu polskiego. Może też zostać opóźniony sam wylot z Poznania ale to nie wcześniej niż koło 15, gdy rozpoczynają się odprawy. W Polsce można śledzić odprawy, odwołania i opóźnienia prez internet na stronie www. lotniska w Ławicy - cos tak: www.lawica.pl
wojtas

Re: podwójny podatek

napisał wojtas » 2007-03-03, 16:00

jaro napisał(a):czy ktoś wie o co chodzi z dodatkowym podatkiem dla wylatujących z U.K kupiłem lot w listopadzie wracam w lutym a dziś mnie informują ze mam dopłacić - mało tego sami chcą pobrać kase z mojej karty

Hm, dziwne rzeczy opowiadasz? Rezerwacje dokonywałeś na polskiej witrynie Ryanair? Rezerwacja była opłacona i potwierdzona? Nigdy nie miałem takiej sytuacji, latam już drugi rok.
wojtas

napisał elazg » 2007-04-28, 10:58

uwaga na te linie, chamy uszkodzili mi walizke i nie zwrocili nic, radze ubezpieczac bagaz
elazg

napisał golon » 2007-05-18, 12:17

Witam,

Ponawiam pytania poprzedników.
Czy można kupić bilet RyanAir inaczej niż kartą kredytową? np. przelewem? ponieważ moja karta nie obsługuje transakcji internetowych.

Lecę pierwszy raz, ile kartonów fajek mogę wziąć ze sobą, żeby nie było problemu?

Pozdrawiam, Piotr.
golon

napisał Yannkes » 2007-05-18, 15:52

w tym przypadku zostaje ci kupno biletu w biurze...

zapraszam do naszego biura...

tak dla reklamy - u nas placisz za bilet ryanair'a przelewem, w dodatku bez oplaty za karte kredytowa 10,5 pln/os/lot
Ostatnio edytowano 2007-11-13, 08:01 przez Yannkes, łącznie edytowano 1 raz
Yannkes

napisał z zapytaniem » 2007-06-16, 15:18

Czy chlopak, ktory w pazdzierniku konczy 17 lat teraz w wakacje bedie mogl przewieść ze sobą 200szt. papierosów?
z zapytaniem

Re: Rayanair

napisał karolina » 2007-11-04, 19:33

to najgorsza linia lotnicza jaka istnieje dzis nie odlecial samolot z liverpoolu do bydgoszczy czekalismy na lotnisku ok 8 godzin po czym poinformowano nas ze nie odleci bo jest za duza mgla nasze bagaze zostaly wyrzucone na jedna kupe lot zostal przelozony na jutro, wielu pasazerow zostalo na noc na lotnisku a w tym wiele matek z dziecmi przewoznik nie zapenil jakkiegokolwiek noclegu ani nawet cieplego posilku. mimo ze mamy to zagwarantowane prwem europejskim poinformowano nas ze to nas nie obejmuje to najgorsze linie lotnicze!!!!!
karolina

Poprzednia strona