Kraków - Londyn (GATWICK)

Dyskusje na tematy związane z przelotami z Polski jak i do Polski. Nowe połączenia lotnicze. Jak najtaniej dolecieć do danej destynacji. Zadaj pytanie a szybko otrzymasz odpowiedź.

napisał Chocolate » 2007-05-31, 11:38

No to zostal mi Krakow :) Czytam wlasnie opisy lotow roznych firm i teraz juz zupelnie nie wiem ktora linia leciec :-? Sama nie wiem czy warto wybrac tania. W sierpniu mam zamiar leciec do Londynu na kilka dni i chcialam wczesniej zamowic bilet. Yannkes co bys mi polecil? Centralwings? Moze Ryanair? Bede bardzo wdzieczna a odp :)
Chocolate

napisał Yannkes » 2007-05-31, 17:15

wszystko zalezy od terminu kiedy chcesz leciec... pamietaj ze na wakaje loty sa juz drozsze... kazdy z low-costow ma ciekawe czasem propozycje...
Yannkes

napisał Chocolate » 2007-05-31, 19:02

18 sierpnia a powrot 22. Tyle sie o tych tanich liniach naczytalam i teraz obawiam sie, ze np. z jakis przyczyn lot bedzie opozniony o 8 godzin lub beda jakies inne dziwne problemy. Czytalam opinie na roznych stronach i niestety bylo sporo osob niezadowolonych. Poza tym ogladalam rok temu o tym program w dzienniku :) Zastanawiam sie nad wizzair i lotem. Cena waha sie ok.500 - 860 zl za osobe i nie wiem czy nie lepiej bedzie zaplacic troche wiecej? :) Stresuje sie tym bardzo, bo nie cierpie latac :)
Chocolate

napisał Yannkes » 2007-06-01, 10:29

skoro programy telewizyjne sa dla ciebie miarodajne to dam ci na odstraszenie to :
30.05.2007 rano na lotnisku Otopeni w Bukareszcie zapalił się silnik w jednym z Airbusów A320 (HALPB) należącym do taniej linie lotniczej Wizz Air - podał rumuński dziennik Ziarul Financiar.

Samolot przygotowywał się do lotu z Bukaresztu do Budapesztu. Na pokładzie było 76 pasażerów i członków załogi.

- Ogień został ugaszony przez wewnętrzny system przeciwpożarowy samolotu - mówi Alin Maghiar rzecznik prasowy Generalnego Inspektoratu Sytuacji Kryzysowych w Rumunii.

25 strażaków pomogło pasażerom w ewakuacji z pokładu samolotu. Nikomu nic się nie stało.

Z powodu awarii lot do Budapesztu miał 11 godzin opóźnienia.

ja nawiecej sprzedaje biletow na ryanaira bo w konkretnych przypadkach jest czesto najtanszy a w/w przypadki moga zdazyc sie kazdemu, nawet LOT'owi.
Akurat LOT czy Centralwings maja wiekowe samoloty...
Yannkes

napisał Chocolate » 2007-06-01, 11:03

Dzieki :) Tak wiem, ze kazdej linii moze sie cos zdarzyc.
Pozdrawiam:)
Chocolate

Poprzednia strona